ROYAL SANDWICH

ROYAL SANDWICH Royaal belegde broodjes en andere gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Sandwich. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 18:18 De burger zag eruit alsof hij in een magnetron was opgewarmd. Onsmakelijk en ziet er verschrikkelijk uit. ik raad het niet aan
11 mei 2022 om 15:14 Netjes envriendelijk
8 mei 2022 om 0:26 Eten was koud en rauw. En me bestelling duurde lang heb 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Ik ga hier dus ook nooit meer bestellen!
2 mei 2022 om 7:48 Eten was lekker maar burger was rauw, goed gemaakt daarna met een gratis burger voor volgende keer
27 apr 2022 om 1:53 Het mag wel wat sneller gaan en me friet was louw warm voor rest was goed en ik had kip burg maar het leek of geen kip was
21 apr 2022 om 14:12 Top weer zoals altijd broodje garnalen speciaal aangeraden !
17 apr 2022 om 1:21 Ik had een kip burger dit was geen kip
7 apr 2022 om 16:29 Dit was michelinster waardig. De broodjes hete kip smolt in mijn mond. Het was een food orgasme. Snacht er nog over gedroomd. Dankjewel door de broodjes is het weer goed gekomen tussen mijn vriendin en ik. Groetjes broers B T uit de Ijpelaar
3 apr 2022 om 15:48 De bezorgtijd was echt net binnen het uur, dat vind ik zelf nooit fijn, zeker niet omdat ik echt om 2 minuten na openingstijd bestelde. Het eten daarentegen was echt top, goede krokante frietjes, broodje kalf goed gevuld en de garnalen waren heerlijk
28 mrt 2022 om 19:06 Duurde anderhalf uur voor bezorging. Maar het eten was wel ontzettend lekker.
25 mrt 2022 om 23:11 Eten duurde anderhalf uur voordat het kwam, wrap was goeie maar hamburger was kk droog
25 mrt 2022 om 20:00 Broodjes hete kip waren super lekker!! Friet was top en heerlijke sauzen Vriendelijke bezorging. De beste broodjes kip van Breda!!!