ROYAL SANDWICH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 576 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Sandwich. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 23:32 Broodje hete kip + zoete kip = aanrader
26 sep 2022 om 17:29 Het eten was niet heel lekker en duurde heel lang.
26 sep 2022 om 10:17 Cola vergeten en de friet kwam lauw/koud aan.
31 jul 2022 om 1:04 we hebben lang moeten wachten, waardoor het eten wat koud was, maar het was we lekker
28 jul 2022 om 19:28 Heerlijke shoarma box gegeten !
22 jul 2022 om 21:08 Lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar
21 jul 2022 om 21:05 Heerlijk broodje kefte gegeten, lekker gekruid, niet pittig, patat was ook goed !
6 jul 2022 om 21:07 Sorry maar het eten voor ik echt maar ook echt niet lekker! Het was zo koud geserveerd en niet goed gebakken kipburger
1 jul 2022 om 21:39 Was weer erg lekker. Alles was warm, vers en de porties zijn ook royaal. Ga zo door broeders , ga hier zeker vaker bestellen.
17 jun 2022 om 23:24 Ik heb geen eten gehad waar is m'n friet mayo pinda saus 2 frikandellen niks gehad en veel te laat
3 jun 2022 om 19:27 Wij bestellen vaak bij dit restaurant. Het eten is vaak erg lekker maar komt vaak lauw aan + de bezorger wilt geen trappen lopen. Vandaag was de friet nog niet goed en de bezorging duurde 2uur.